Lična zaštitna sredstva

PVC I NITRILNE ZAŠTITNE RUKAVICE

Zaštitne rukavice

 

zaštitne rukavice HARRIER

 

Zaštitne nitrilne ukavice

  Kožne

  Kombinovane

  Slojevite

  PVC i nitrilne

  Tekstilne

  Specijalne

  Hemijske

  Jednokratne

Zaštitna i radna odeća

RUKAVICE "HARRIER"

Šivene pamučne rukavice plave boje polumočene u nitril sa elastičnom manžetom. Otporne su na masti i ulja.  Koriste se u industriji i građevinarstvu, za rad sa građevinskim materijalima, metalima, teškim kablovima.

RUKAVICE "ROLLER"

Šivene pamučne rukavice plave boje cele močene u nitril, sa  elastičnom manžetnom. Pogodne za upotrebu u industriji, građevinarstvu, za rukovanje građevinskim materijalima, blokovima, ciglom, drvetom i šperpločom.

Zaštitna i radna obuća

Zaštita glave i lica

Zaštita sluha

 
   

Zaštita disajnih organa

Zaštitne nitrilne rukavice SWIFT

Zaštita za zavarivanje

Zaštita od pada

Ronilačka odela

Bezbednost na putu

Jednokratna upotreba

Profesionalna sredstva za čišćenje prostorija

RUKAVICE "SWIFT"

RUKAVICE "HYCRON 27-602"

 

Šivene pamučne rukavice plave boje cele močene u nitril sa čvrstom manžetnom. Koriste se u građevinskoj industriji, za rad sa građevinskim materijalima, drvetom, šperpločom, blokovima, za izradu cigle i crepa.

Šivene inerlok pamučne rukavice cele močene u nitril, sa elastičnom manžetnom. Koriste se za rad sa abrazivnim materijalima (odlivci, kovano gvožđe, opeka, lim) i sa nauljenim elementima.

     
   

Zaštitne PVC rukavice STARLING

 

RUKAVICE "REDSTART - SOFRAT"

RUKAVICE "STARLING"

 

PVC rukavice na pamučnoj podlozi otporne na ulja i naftu, dostupne u tri različite dužine (27 cm, 35 cm, 45cm). Koriste se u industriji, a pogodne su za rad sa naftom i naftnim derivatima.

Lateks rukavice za domaćinstvo na pamučnoj podlozi, flokirane, imaju protivkliznu reljefnu šaru na prstima i na dlanu. Prikladne su za upotrebu u domaćinstvu za poslove čišćenja.

     
  Zaštitne PVC rukavice PETREL  

 

RUKAVICE "PETREL"

RUKAVICE "UNIVERSAL ROUGH"

 

PVC rukavice na pamučnoj podlozi otporne na kiseline i ulja, dužine 35cm, hrapava protivklizna obrada na dlanu, nadlanici i prstima. Koriste se u industriji, prilikom rukovanja hemikalijama, masnim i klizavim delovima.

Močene u PVC sa nitrilom, kiselo otporne za hazardne materije, dužine 35 cm, tamne boje, hrapave na dlanu. Koriste se u industriji pogodene za rad sa hazardnim materijalima, hemikalijama i kiselinama

     

Vrh stranice Vrh strane

 

Copyright © Migros 2001 - 2006