Lična zaštitna sredstva

KOŽNE ZAŠTITNE RUKAVICE

Zaštitne rukavice

 

Zaštitne kožne rukavice FRANKOLIN A

 

Zaštitne kožne rukavice FRANKOLIN B

  Kožne

  Kombinovane

  Slojevite

  PVC i nitrilne

  Tekstilne

  Specijalne

  Hemijske

  Jednokratne

Zaštitna i radna odeća

RUKAVICE "FRANCOLIN A"

Rukavice od goveđe kože sa pamučnom postavom na dlanu. Mogu da se koriste se u građevinarstvu, industriji, poljoprivredi, na radnim mestima gde je potrebna zaštita kompletne šake.

RUKAVICE "FRANCOLIN B"

Rukavice od goveđe kože tamne boje sa pamučnom postavom na dlanu. Mogu da se koriste se u građevinarstvu, industriji, poljoprivredi, na radnim mestima gde je potrebna zaštita kompletne šake.

Zaštitna i radna obuća

Zaštita glave i lica

Zaštita sluha

   
   

Zaštita disajnih organa

Zaštita za zavarivanje

Zaštitne kožne rukavice FRANKOLIN STROG

Zaštitne kožne rukavice DRIVER

Zaštita od pada

Ronilačka odela

Bezbednost na putu

Jednokratna upotreba

Profesionalna sredstva za čišćenje prostorija

RUKAVICE "FRANCOLIN STRONG"

Rukavica od goveđe kože sa pamučnom postavom i ojačanjem od goveđeg špalta na dlanu, palcu i kažiprstu. Koriste se u građevinarstvu, industriji, poljoprivredi, na radnim mestima gde je potrebna zaštita kompletne šake.

RUKAVICE "AMBER DRIVER"

Rukavice od goveđe kože bez postave. Veoma su mekane i udobne. Koriste se u mašinskoj industriji, građevinskoj industriji, transportu, metalnoj industriji...

 
     
  Zaštitne kožne rukavice HERON
 

RUKAVICE "HERON"

RUKAVICE "STILT"

 

Rukavice od svinjske kože bez ojačanja. Dlan i prsti su oker boje. Imaju špalt sa gornje strane. Mekane su i udobne.  Koriste se na radnim mestima gde je potrebna zaštita kompletne šake.

Rukavice od mekane goveđe koža na dlanu i nadlanicom od sivog špalta. Imaju krutu manžetnu od 7cm i bez ojačanja su. Koriste se u građevinarstvu, industriji, poljoprivredi...

     
  Rukavice snipe winter Zaštitne kožne rukavice SNIPE
 

RUKAVICE "SNIPE WINTER"

RUKAVICE "SNIPE"

 

Termoizolovane kožne rukavice od goveđeg špalta, sa manžetnom i ojačanjem na dlanu i palcu. Manžetna je dugačka 7 cm. Koriste se u građevinskoj i metalnoj industriji, radionicama...

Rukavice od goveđeg špalta, bez ojačanja i postave. Manžetna je dugačka 7 cm. Koriste  se u građevinskoj i mašinskoj industriji...

     
  Zaštitne kožne rukavice SANDPIPER Zaštitne kožne rukavice SANDPIPER LUX
 

RUKAVICE "SANDPIPER " CRNE

RUKAVICE "SANDPIPER " CRVENE

 

Rukavice za zavarivače od goveđeg špalta dužine 35 cm. Crne su boje. Imaju zaštićene skrivene šavove, pamučnu postavu i sertifikat za zavarivanje tip A. Koriste se u građevinarstvu i industriji prilikom zavarivanja.

Rukavice za zavarivanje od goveđeg špalta visokog kvaliteta, dužine 35 cm. Crvene su boje. Imaju zaštićene skrivene šavove, pamučnu postavu i sertifikat za zavarivanje tip A. Koriste se za u građevinarstvu i industriji prilikom zavarivanja.

     
  Zaštitne kožne rukavice MERLIN Zaštitne kožne rukavice HARPY
 

RUKAVICE "MERLIN"

RUKAVICE "HARPY"

 

Rukavice za zavarivače od goveđeg špalta bez postave, sa sigurnosnom manžetnom od 15 cm. Sive su boje i imaju sertifikat za zavarivanje tip B. Koriste se u građevinarstvu i industriji prilikom zavarivanja.

Rukavice namenjene zavarivačima od goveđeg špalta dužine 35 cm. Imaju zaštićene skrivene šavove,  pamučnu postavu, ojačanje na dlanu i sertifikat za zavarivanje tip A. Boja im je lako uočljiva, a koriste se u građevinarstvu i industriji prilikom zavarivanja.

     
 
 

RUKAVICE "SPINUS"

RUKAVICE "CRANE"

 

Rukavice namenjene zavarivačima izrađene su od žute goveđe kože. Dužina im je 35cm, Imaju zaštićene skrivene šavove od kevlarskog konca, pamučnu postavu i sertifikat za zavarivanje tip A. Koriste se u mašinskoj, građevinskoj i metalnoj industriji.

Rukavice namenjene zavarivačima. Izrađene su od mekana goveđe koža na dlanu, nadlanica je sivi špalt. Imaju krutu manžetnu od 15 cm. Koristi u građevinarstvu i industriji u procesu zavarivanja.

     

Vrh stranice Vrh strane

 

Copyright © Migros 2001 - 2006