Lična zaštitna sredstva

ZAŠTITNA OBUĆA "PANDA"

Zaštitna i radna obuća

 

 

PLITKE CIPELE "MIURA 8038 S3"

 

DUBOKE CIPELE" MONVISO 8538 S3"

  PANDA zaštitna obuća

  PANDA radna obuća

  PANDA sanitar obuća

  BK obuća

  COFRA obuća

  FRIDRICH obuća

  A - SAFETY obuća

  CATAMOUNT obuća

  Čizme

  Ostala obuća

PLITKE ZAŠTITNE CIPELE "MIURA 8038 S3"

DUBOKE ZAŠTITNE CIPELE "MONVISO 8538 S3"

Zaštitne rukavice

Plitke zaštitne cipele izrađene su od pune goveđe kože koja je tretirana voskom radi veće vodoodbojnosti. Imaju  čeličnu kapu, čelični list, ispunjen jezik i deo oko članka koji povećava udobnost. PU/TPU đon je antistatik, protivklizni, otporan na ulja, naftu, kiseline, torziju i abraziju i ima apsorber energije u oblasti pete. Postava cipela je izrađena od parapropusnog i veoma izdržljivog materijala koji brzo apsorbuje i oslobađa  vlagu. Koriste se u hemijskoj, naftnoj, građevinskoj industriji...

Duboke  zaštitne cipele izrađene su od pune goveđe kože koja je tretirana voskom radi veće vodoodbojnosti. Imaju  čeličnu kapu, čelični list, ispunjen jezik i deo oko članka koji povećava udobnosti. PU/TPU đon je antistatik, protivklizni, otporan na ulja, naftu, kiseline, torziju i abraziju i ima apsorber energije u oblasti pete. Postava cipela je izrađena od parapropusnog i veoma izdržljivog materijala koji brzo apsorbuje i oslobađa  vlagu. Koriste se u hemijskoj, naftnoj, građevinskoj industriji...

Zaštitna i radna odeća

Zaštita glave i lica

Zaštita sluha

Zaštita disajnih organa

Zaštita za zavarivanje

   
   

Zaštita od pada

PLITKE CIPELE "DIATTO 8210 S1"

 

 

PLITKE CIPELE "SPRINT 96670 S1"

Ronilačka odela

Bezbednost na putu

Jednokratna upotreba

Profesionalna sredstva za čišćenje prostorija

 
 
 
  PLITKE ZAŠTITNE CIPELE "DIATTO 8210 S1"  PLITKE ZAŠTITNE CIPELE "SPRINT 96670 S1"
 

Plitke zaštitne cipele izrađene su od kombinacije nubok kože. Imaju čeličnu kapu, dvoslojni antistatik, protivklizni đon, koji je otporan na torziju i abraziju sa apsorberom energije u oblasti pete. Postava cipela je paropropusna i izrađena je od višeslojnog mrežastog materijala sa ojačanjem na peti. Koriste se u raznim granama industrije i privrede, na radnim mestima gde je potrebna obuća sa čeličnom kapom.

Plitke zaštitne cipele od tekstila. Đon je protivklizni, antistatik, otporan na ulja, naftu i kiseline sa apsorberom u predelu pete.  Imaju čeličnu kapu i specijalnu mikrofiber postavu, a koriste se u raznim granama industrije i privrede, na radnim mestima gde je potrebna obuća sa čeličnom kapom.

     
     
  DUBOKE CIPELE "MISTRAL 96939 S1" PLITKE CIPELE CIPELE "MONZA 96939 S1" 
    DUBOKE ZAŠTITNE CIPELE "MISTRAL 96939 S3"   PLITKE ZAŠTITNE CIPELE "MONZA 96939 S3"
 

Duboke zaštitne cipele od vodoodbojne kože sa čeličnom kapom, čeličnim listom i mikrofiber postavom. Đon je protivklizni, antistatik, otporan na ulja, naftu i kiseline i ima apsorber energije u oblasti pete. Koriste se u raznim granama industrije i privrede gde je potrebna obuća sa čeličnom kapom.

Plitke zaštitne cipele od vodoodbojne kože sa čeličnom kapom, čeličnim listom i mikrofiber postavom. Đon je protivklizni, antistatik, otporan na ulja, naftu i kiseline i ima apsorber energije u oblasti pete. Koriste se na svim radnim mestima gde je neophodna obuća sa zaštitnom kapom i listom.

     
     
  PLITKE CIPELE "STRADA 6219 S1"   DUBOKE CIPELE "MITO 6919 S1"
  PLITKE ZAŠTITNE CIPELE "STRADA 6219 S1" DUBOKE ZAŠTITNE CIPELE "MITO 6919 S1"
 

Plitke zaštitne cipele sa čeličnom kapom. PU/PU đon je antistatik, protivklizni, otporan na ulja, naftu i kiseline, imaju apsorber energije u oblasti pete, postava od mikrofibera. Koriste se u raznim granama industrije i privrede, na radnim mestima gde je potrebna obuća sa čeličnom kapom.

Duboke zaštitne cipele sa čeličnom kapom. PU/PU đon je antistatik, protivklizni, otporan je na ulja, naftu i kiseline, imaju apsorber energije u oblasti pete, postava je od mikrofibera. Koriste se u raznim granama industrije i privrede, na radnim mestrima gde je potrebna obuća sa čeličnom kapom.

     
     
   

PLITKE CIPELE "BETA 6911 S1"

 

DUBOKE CIPELE "ALFA 6911 S1"

   PLITKE ZAŠTITNE CIPELE "BETA 6211 S1" DUBOKE ZAŠTITNE CIPELE "ALFA 6911 S1"
 

Plitke zaštitne cipele sa čeličnom kapom i  višeslojnim mrežastom postavom. Imaju antistatik, protivklizni đon otporan na kiseline i ulja, kao i apsorber energije u oblasti pete. Koriste se u raznim granama industrije i privrede, na radnim mestima gde je potrebna obuća sa čeličnom kapom.

Duboke zaštitne cipele sa čeličnom kapom i  višeslojnim mrežastom postavom. Imaju antistatik, protivklizni đon otporan na kiseline i ulja, kao i apsorber energije u oblasti pete. Koriste se u raznim granama industrije i privrede, na radnim mestima gde je potrebna obuća sa čeličnom kapom.

     
     
  SANDALE "GAMA 61119 S1" SANDALE "TOPOLINO 6119 S1"
  ZAŠTITNE SANDALE "GAMA 61119 S1" ZAŠTITNE SANDALE "TOPOLINO 6119 S1"
 

Zaštitne sandale sa čeličnom kapom, postavljene mrežastom višeslojnom postavom. Đon je uljno-kiselo otporan, antistatik, protivklizni i ima apsorber energije u predelu pete. Sandale se kopčaju sa čičak trakom, a koriste se na svim radnim mestima gde ne postoji opasnost od izlivanja tečnosti po nogama. Idealne su za upotrebu u toplijim vremenskim uslovima.

Zaštitne sandale sa čeličnom kapom izrađene od kože i perforirana na gornjem delu radi bolje ventilacije. Imaju mikrofiber postavu, antistatik, protivklizni đon otporan na ulja, naftu i kiseline, sa apsorberom energije u predelu pete. Koriste se na svim radnim mestima gde ne postoji opasnost od izlivanja tečnosti po nogama, pododne za nošenje u toplijim vremenskim uslovima.

     
     

Vrh stranice Vrh strane

 

Copyright © Migros 2001 - 2006