Lična zaštitna sredstva

ZAŠTITNA I RADNA OBUĆA "A - SAFETY"

Zaštitna i radna obuća

 

 

  PANDA zaštitna obuća

  PANDA radna obuća

  PANDA sanitar obuća

  BK obuća

  COFRA obuća

  FRIDRICH obuća

  A - SAFETY obuća

  CATAMOUNT obuća

PLITKE RADNE CIPELE "TREKKING C58 O2"

DUBOKE RADNE CIPELE "TREKKING C57 O2"

  Čizme

Plitke radne cipele izrađene od kombinacije braon antilop kože i najlonskih umetaka. Nemaju  zaštitnu kapu, niti  zaštitni list i najčešće se koriste ne radnim mestima na kojima nije obavezna upotreba obuće sa zaštitnom kapom i listom. Imaju anatomski antiseptik zamenjivi uložak i protivklizni dvoslojni đon izrađen od poliuretana koji je otporan na ulja, apsorber energije u oblasti pete, dodatnu PU zaštitu za prednji deo cipele, kao i i reflektivne detalje u predelu pete.

Duboke radne cipele izrađene od kombinacije braon antilop kože i najlonskih umetaka. Nemaju  zaštitnu kapu, niti  zaštitni list i najčešće se koriste ne radnim mestima na kojima nije obavezna upotreba obuće sa zaštitnom kapom i listom. Imaju anatomski antiseptik zamenjivi uložak i protivklizni dvoslojni đon izrađen od poliuretana koji je otporan na ulja, apsorber energije u oblasti pete, dodatnu PU zaštitu za prednji deo cipele, kao i i reflektivne detalje u predelu pete.

  Ostala obuća

Zaštitne rukavice

Zaštitna i radna odeća

Zaštita glave i lica

Zaštita sluha

Zaštita disajnih organa

   
   

Zaštita za zavarivanje

         

Zaštita od pada

Ronilačka odela

Bezbednost na putu

Jednokratna upotreba

Profesionalna sredstva za čišćenje prostorija

PLITKE ZAŠTITNE CIPELE "TREKKING CK58 S3"  DUBOKE ZAŠTITNE CIPELE "TREKKING CK57 S3"
 

Plitke  zaštitne izrađene od kombinacije braon antilop kože i najlonskih umetaka, sa nemetalnom nemagnetnom kompozitnom kapom i  tekstilnim neprobojnim uloškom u đonu. Đon je protivklizni i dvoslojan, a izrađen je od poliuretana koji je otporan na ulja. Cipele imaju anatomski antiseptik zamenjivi uložak, apsorber energije u oblasti pete, dodatnu PU zaštitu za prednji deo cipele i reflektivne detaljima u predelu pete. Pogodne su za upotrebu u građevinskoj, automobilskoj i mašinskoj industriji na svim radnim mestima na kojima je potrebna obuća sa zaštitnom kapom i listom.  

Duboke  zaštitne izrađene od kombinacije braon antilop kože i najlonskih umetaka, sa nemetalnom nemagnetnom kompozitnom kapom i  tekstilnim neprobojnim uloškom u đonu. Đon je protivklizni i dvoslojan, a izrađen je od poliuretana koji je otporan na ulja. Cipele imaju anatomski antiseptik zamenjivi uložak, apsorber energije u oblasti pete, dodatnu PU zaštitu za prednji deo cipele i reflektivne detaljima u predelu pete. Pogodne su za upotrebu u građevinskoj, automobilskoj i mašinskoj industriji na svim radnim mestima na kojima je potrebna obuća sa zaštitnom kapom i listom.

     

Vrh stranice Vrh strane

 

Copyright © Migros 2001 - 2006